Divize 12. kolo Bechyně-Hluboká 10:4

08.12.2017 23:39

K poslednímu letošnímu utkání hlubočtí cestovali na jarní předehrávku do Bechyně v tradičním složení - Šrvrčina, Dvořák, Hornych a Soucha. Domácí nasadili Alexu, Pučégla, Soldáta a Syrovátku. Na debl nastoupil s teplotou Kupilík, který měl s Alexou stoprocentí bilanci 11:0. Dvořák se Švrčinou se proti nim snažili, vedli dokonce v pátém setu 4:0, ale ani to nestačilo. V druhém deblu uspěli také domácí, Pučégl se Syrovátkou porazili Hornycha se Souchou 3:1.

Skóre rychle narůstalo ve prospěch domácích. Alexa nedal šanci Dvořákovi, který zlobil pouze v prvním setu, Švrčina nedotáhl vedení 2:1 na sety proti Soldátovi, Pučégl trpělivou hrou porazil Hornycha a Syrovátka přetlačil Souchu. Stav utkání 6:0

Když hostující Švrčina nezvládl zápas ani s Pučéglem, kterému podlehl hladce 0:3, vypadalo to na nepopulárního kanára. Až za stavu 7:0 hosté korigovali, když se Dvořák po prvním lehce prohraném setu se Soldátem zmátořil a soupeře porazil 3:1. Druhý bod Hluboké přidal Hornych, který nedal šanci mladému Syrovátkovi. Soucha Alexu nepřekvapil, a tak byl stav utkání po druhém kole dvouher 8:2 pro domácí.

Další dva body hostí přidali Dvořák po trpělivé hře s Pučéglem (3:1) a Švrčina se konečně trošku rozproudil v promrzlé hale, Syrovátku porazil také 3:1. To však bylo ze strany hostů vše. Spolehlivý Alexa porazil Hornycha 3:0 a Soldát ukončil utkání výhrou na Souchou v poměru 3:1. Celkově tak Bechyně vyhrála 10:4 a upevnila si 2. místo v tabulce. Družstvo z podzámčí přezimuje na pěkném 4. místě tabulky, když se mu vydařila především první polovina podzimní části. Z posledních šesti utkání, vyhráli hráči z Hluboké pouze jednou, a tak budou muset v jarní části opět zabrat.

Zápis z utkání

Body domácí: Alexa 3, Soldát a Pučégl 2, Syrováka 1, debly

Body hosté: Dvořák 2, Hornych a Švrčina 1

 

MD

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode