Divize 13. kolo Hluboká-Orel B 10:7

10.01.2016 19:45

V neděli přijeli na Hlubokou hráči z Orla. Nejříve to vypadalo, že utkání ani nezačne. Neplánovaně totiž v Sokolovně řádili řemeslníci, se kterými nebylo možné se domluvit na odložení jejich truhlářských prací. Soužití obou táborů  v herně opravdu nepřipadalo v úvahu, zvuky pil a vrtaček nešly vydržet. Po několika slovních přestřelkách nakonec zvítězila převaha kusová i váhová (8 sportovců proti čtyřem řemeslníkům) a utkání tedy se zpožděním mohlo začít.

Po deblech byl stav utkání 1:1. Soucha s Dvořákem udolali v pěti setech Fencla se Sassmannem. Bratři Böhmové začali dobře, vedli 2.0 na sety, ale incident s řemeslníky je stál koncentraci a nakonec i zápas, podlehli 2:3.

Naštěstí v singlech se v prní rundě domácí utrhli k vedení 5:1! Dvořák zlomil v koncovkách druhého a třetího setu Sassmanna a vybojoval druhý bod po výhře 3:0. Franta Böhm ze zkoncentroval a porazil Štedrého 3:1, Čtvrtý bod přidal Pavel Böhm, který otočil z 0:2 na 3:2 proti Vlkovi. A úspěšně vstoupil do prvního singlu také Soucha, který porazil Fencla 3:1. Stav utkání 5:1.

Druhé kolo singlů začali výhrou Böhma F. nad Sassmannem 3:1 a stav utkání byl už 6:1 pro domácí. Kdo by čekal, že tím se zlomí odpor hostů, mýlil se. Těsnými prohrami 2:3 Böhma P. se Štědrým a Souchy s Vlkem se hosté přiblížili na 6:3. Druhý zápas vyhrál naštěstí Dvořák, když porazil Fencla 3:1. Stav po druhém kole singlů 7:3 pro Hlubokou.

Třetí kolo rozehrál Pavel Böhm a porazil trápícího se Sassmanna 3:1 a domácí tak odspočili na 8:3 Orel opět zabojoval a snížil zásluhou Štědrého, který porazil Souchu 3:1).  Dvořák pak nestačil na Vlka, prohlrál 1:3. Důležitý devátý bod domácích přišel od Franty Böhma, který zlomil odpor Fencla až v pátém setu. stav po třetích rundě singlů 9:5.

Utkání mohl doknčit Soucha a Dvořák, bohužel oba podlehli a tak vítězný desátý bod uhrál, dnes stoprocentní, Franta Böhm, který nedal šanci Vlkovi.
po téměř čtyřech hodinách bojů se moihli radovat domácí tz výhry 10:7.

Příští kolo zajíždí hráči z Hluboké na Orel, kde se utkají s místním "A" týmem a pak je čeká nepříjemný soupeř v Přídolí.

Body domácí: Böhm F. 4, Böhm P. a Dvořák po 2, Soucha 1, debl

Body hosté: Štědrý 3, Vlk 2, Sassmann 1, debl

MD

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode