Divize 7. kolo Hluboká-Strakoniice B 3:10

27.10.2017 23:36

Domácí hráči se chystali v sedmém kole jihočeské divize po sérii pěti výher potrápit dobře hrající mladíky s ligovými zkušenostmi ze Strakonic, kteří doposud nepoznali hořkost porážky. Situaci bohužel zkomplikovalo tahání pařezu v Křenovicích Martinem Dvořákem a tento hráč po vykonaném úkonu okamžitě ulehnul vysílením. Tudíž vzhledem k současně probíhajícímu zápasu béčka v Jindřichově Hradci byla jediná možnost využít hráče Rychlíka, což se také stalo.

Bohužel již čtyřhry naznačily sílu borců ze Strakonic v čele se zkušeným Majerem, obklopeným dalšími  čtyřmi spoluhráči. Rychlík se Švrčinou podlehli Hrazdírovi s Majerem 19:21 v pátém setu, když nevyužili stavu 10:8 při svém podání, Hornychovi se Souchou se nedaří a hladce podlehli Krejčímu se Slapničkou. Hornych poté jednoznačně prohrál s Majerem, Rychlík uhrál set se Slapničkou, Soucha podlehl 0:3 Hrazdírovi. Na 1:5 korigoval Švrčina, který dokázal udělat drama ze svého  vedení  9:3 v pátém setu.Rychlíkovi se stále nedařilo najít klid a jistotu ve hře a Zemanovi, který střídal Majera, nedělal problémy – 0:3. Soucha neměl šanci se Slapničkou a stav 1:7 byl předzvěstí brzkého konce utkání.  Švrčina opět vydřel v pěti setech bod s Hrazdírou a Hornych hladce přehrál Krejčiho, ale to byly poslední bodové příspěvky domácích. Soucha si opět neuhrál ani set se Zemanem, Švrčina nevyužil setbolů ve čtvrtém setu se Slapničkou  a také  Hornych neudržel slibné vedení v pátém setu s Hrazdírou. Rozhodnuto –  dohrává ještě Rychlík s Krejčím, s výhrou 3:2 pro hosta.

Druhá prohra opět s celkem z čela tabulky ještě nic neznamená, ovšem při tak úzkém kádru a souběhu utkání s béčkem je pro budoucí časy stolního tenisu na Hluboké varování, že současné kvalitní soutěže lze do budoucna udržet jen s hráči, kteří jsou nejen jen napsáni na soupisce Hluboké…

V příštích kolech áčko zajíždí do Soběslavi a Tábora.

Rekapitulace:  čtyřhry 0:2, body domácích: Hornych Jiří 1:2, Rychlík Josef 0:2, Soucha Jan 0:3, Švrčina Tomáš 2:1, body hostů: Majer Zbyněk 1:0, Slapnička Jakub 3:0, Hrazdira Patrik 2:1, Krejčí Ondřej 0:2, Zeman Lukáš 2:0)

Zápis z utkání

Report připravil: Tomáš Švrčina

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode