KP 19. kolo Hluboká B-J. Hradec 7:10

28.03.2016 15:06

Boj o klid, tak by se dalo nazvat utkání mezi Hlubokou a Jindřichovým Hradcem. Domácím pro jistotu udržení v soutěži stačila remíza, hosté již zachráněni byli.

Domácí nastoupili v nejsilnějšíém možném složení (papírově), včetně navrátilce Rychlíka, hráče se zkušenostmi ze 3. ligy. Bohužel utkání se nepovedlo Dvořákovi a Hornychovi, u kterých se očekávalo, že určitě zabodují více než třemi body (včetně čtyřhry). Rychlík po vlažnějším rozjezdu (porazil Peckerta, ale nestačil na leváka Havla), zvládl zápas proti lídrovi hostí Hunalovi. To Dvořák se trápil od začátku do konce, po špatném výkonu proti  Havlovi a Hunalovi, si šel odpočinout na lavičku a sledoval spoluhráče, jak stahují skóre z 2:6 až na 5:6. Hosté opět odskočili na rozdíl tří bodů na 6:9, Pak předvedl velký obrat domácí duspiva proti doposud neporaženému Havlovi, utekl takříkajíc hrobníkovi z lopaty, odvrátil několik mečbolů v řadě a snížil na 7:9. Poslední 2 utkání mohla přinést alespoň potřebnou remízu. Dvořák začal slibně, vedl 1:0 na sety, potom ještě 2:1 a dokonce 10:8, ale svou lehkovážností dokázal zápas ztratit. Poslední zápas se ještě dohrával, Rychlík nakonec otočil z 0:2, odvrátil 2 měčboly, ale na prohře 7:10 už to nic nezměnilo.

O udržení v krajském krajském přeboru rozhodne zřejmě poslední kolo, kdy se zřejmě rozhodne v přímém duelu v Táboře o sestupujícím z KP.

Snad se podaří soutěž ještě zachránit, na podzim vyhráli hlubočtí jednoznačně 10:0! Musí ovšem k utkání přistoupit s pokorou a plně koncentrovaní...

Body domácí: Rychlík a Duspiva 2, Hornych a Dvořák 1, debl

Body hosté: Hunal a Havel po 3, Peckert 2, Fryš 1, debl

MD

 

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode