Divize 1. kolo Hluboká "A"-VS Tábor "A" 10:6

24.09.2016 21:22

Ke druhému utkání Hluboké, oficiálně k prvnímu kolu přijel na Hlubokou klub z Tábora. Táborští se v loňské sezóně horko těžko zachránili, a tak byli hráči z podzámči bráni za favorita utkání. Nicméně byl to tuhý boj.

V domácí sestavě, nahradil Jiřího Hornycha Martin Duspiva, který tak doplnil Souchu, Švrčinu a Dvořáka. Táborští přijeli v sestavě: Strouhal, Procházka, Karlík a Děd (střídavý start z Pojbuk).

Domácí začali opět výborně děbly a vedli 2:0. singly rozwehrál Soucha proti Strouhalovi, a neuspěl. Dvoubodové vedení vrátil na Hluboké Švrčina, který přehrál Procházku. Na 4:1 navýšil sympatickou hrou Duspiva Martin po výhře nad Karlíkem. Domácí vrátil na zem Děd, který v levorukém souboji v pohodé přehrál Dvořáka, stav utkání 4:2.

Druhé kolo začal Švrčina, který se letos snad chytil dřívě než minulé sezóny, páteční kolaps ze čtvrtého setu s Hložkem ne něm nezanechal stopy, přehrál Strouhala 3:1. Duspiva po bojovném výkonu nakonec podlehl 2:3 Procházkovi, Dvořák porazil Karlíka 3:0 a Soucha podlehl v dramatické koncovce pátého setu 9:11, a tak po druhém kole singlů byl stav 6:4.

Hosté se ale nevzdali a po výhrách Strouhala nad Duspivou a Procházky nad Dvořákem, srovnali na 6:6. Drama se nakoenc nekonalo. Soucha po výhře nad Karlíkem a Švrčina na Dědem rychle vrátili dvoubodové vedení na Hlubokou, a tak před posledním kolem dvouher, byli domácí ve výhodě v podobě vedení 8:6.

Devátý domácí bod přidal Dvořák po výhře nad Strouhalem (3:0) a utkání "dohrál" Soucha po výhře nad Procházkou 3:1, konečně mu vyšly koncovky setů. Výhru jistil, dnes, bezchybný Švrčina, který nepovolil Karlíkovi ani set.

Hlubočtí udrželi domácí neporazitelnost, příště je čeká těžší test. Pojedou do Bechyně a do Blatné. Oba týmy myslí na přední pozice, a tak to bude pro hráče z Hluboké těžký test, snad už se do té doby dají zdravotně dohromady hráči základu "A" týmu, popř. se zapojí žolík v podobě Rychlíka ;-)

Body domácí: Švrčina 3, Dvořák a Soucha po 2, Duspiva 1, debly

Body hosté: Strouhal, Procházka a Děd po 2, Karlík 0

MD

 

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode