Divize 2. kolo Hluboká "A"-Soběslav "A" 9:9

23.09.2016 23:49

Hlubočtí začali novou sezónu páteční předehrávkou s nováčkem soutěže ze Soběslavi. Dravé mládí využilo rozehranosti z letních přípravných kempů a tréninkových dávek a potvrdilo, že v soutěži bude nepříjemným týmem pro leckterého soupeře. Domáci sice vyhráli úvodní debly, ale celkově tahali v utkání za kratší konec. Konečná remíza byla nakonec spravedlivá.

Jak k ní došlo? Domácí tým nastoupil v sestavě Švrčina, Soucha, Dvořák a Hornych. hostující mladíky Hložka T., Novotného a Zemana (střídavý start z Orlu ČB) doplnil hráč z okresu Hložek Martin.

Po vítězných deblech  nestačil Soucha na Zemana, Švrčina na Novotného a Hornych na Hložka Tomáše. Na remízový stav 3:3 upravil Dvořák výhrou nad Hložkem M. a začínalo se od nuly.

Druhé kolo singlových zápasů načal výhou Švrčina, který přehrál Zemana z Orlu, který v Soběslavi hraje na střídavý start. Smolnou koncovku v pátém setu pak sehrál Hornych s Novotným, kdy podlehl 9:11. Dvořák poté nenašel protizbraň na Hložka T, a tak na remízový stav 5:5 upravil výhrou Soucha na Hložkem M.

Ve třetí rundě singlů hosté odskločili do trháku, a to hned o tři body až na 5:8 - To když Hornych neuhrál ani set proti Zemanovi, stejně si vedl i Dvořák proti Novotnému a také Soucha podlehl 1:3 Hložkovi. Naštěstí naději vykřesal Švrčina, i když se proti okresnímu hráči pořádně natrápil, zúročil v pátém setu větší zkušenosti a snížil na 6:8 z pohledu domácích

Drama vrcholilo čtvrtými zápasy. Dvořák se chytil otočeným prvním setem, kdy prohrával již 6:10, set vyhrál 13:11 a zvludnul i další těsné koncovky. Sníženo na 7:8. Vyrovnání zařídil Soucha proti Novotnému, kterému materiál domácího hráče vadil. 8:8 a drama vrcholilo. Švrčina nezachytil nástup Hložka T. a brzy prohrával 0:2 na sety, pak se chytil, ve třetím setu nedal mladíkovi šanci, set vyhrál 11:3 a karta se začala pomalu obracet. Hložek nezachytil ani úvod čtvrtého setu. Švrčina si vypracovla luxusní náskok 9:4, jenže pak jako, když utne. Tomáš Hložek začal svou stíhají jízdu a zastavil se až po sedmi uhraných bodech v řadě, což mu stačilo na výhru 11:9 a završil tím čtyřbodový večer. Remízu nakonec zachránil v posledním zápase Hornych, který přehrál Hložka M 3:1.  Vyrovnanou bitvu potvrdilo také sčítání setů - 35:35.

Body domácí: Dvořák, Soucha a Švrčina po 2, Hornych 1, debly

Body hosté: Hložek T. 4, Novotný 3, Zeman 2, Hložek M 0

MD

 

 

 

 

 

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode