Divize 21. kolo Soběslav-Hluboká 10:7

23.03.2013 22:41

O vítězi v Jihočeské divizi bylo rozhodnuto, zbývalo vyřešit umístění na druhém, resp. třetím místě. Naše mužstvo bylo v lepší výchozí pozici, v Soběslavi stačilo remizovat a druhé místo bylo naše. Po čtyřhrách byl stav nerozhodný, bratři Böhmové vyhráli, Rychlík se Švrčinou podlehli ve vyrovnaném souboji Matějů s Krahulcem 2:3. V utkání měli mírně navrch domácí, nicméně se nám podařilo dotáhnout stav  na 7:7. Domácím  skvěle zahrál Matějů, který porazil i Františka – ten zase obrátil utkání s Krahulcem z 0:2 na 3:2. Poslední čtveřice zápasů rozhodla o vítězství domácích – Rychlík nestačil ve vyrovnaném zápase na Matějů, Švrčinovi nestačilo vedení 8:3 ve třetím setu nad Peterkou a také proto prohrál 1:3 a Pavel Böhm nestačil na Krahulce. Na Františka Böhma se už nedostalo, škoda – Janovský nám nechal všechny body a o další tedy nepřišel.

Snaha byla, ale mezi rozhodující faktory patřil výborný výkon domácího Matějů. František Böhm nebyl v úplné pohodě, ale v den svých narozenin si vypomohl vůlí dotáhnout utkání do vítězného konce, což předvedl v utkání s Krahulcem. Pavel Böhm zahrál vysoký standart a k třešničce na dortu chybělo jen proměnit vedení 2:0 nad Matějů ve vítězství. Na Pepovi Rychlíků byla vidět měsíční absence za zelenými stoly a i když se během utkání herně zlepšoval, na více než jeden bod to nestačilo. Autor tohoto článku přispěl jen bodíkem, po vydařeném zápase v Pojbukách si přál více, ale sportovní forma asi zůstala někde na pomezí kraje Vysočina a Jihočeským krajem.

I přes tuto prohru jsme dokázali obhájit 3. místo v jihočeské divizi a  určitě si najdeme chvíli, jak sezónu zhodnotit a pořádně oslavit!

Body: debl 1, F. Böhm, P.Böhm 2, Rychlík,Švrčina 1

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode