Divize 3. kolo Bechyně "A" - Hluboká "A" 10:4

15.10.2016 22:03

Hlubočtí cestovali ke třetímu utkání do Bechyně. Tradiční trojici Švrčina, Dvořák, Soucha doplnil tentokrát Jabůrek. Domácí nasadili Alexu, Kupilíka, Soldáta a Pučégla, který nestihl debl. Zaskočil ho Panský.

V nově vymalované vymrzlé tělocvičně nezachytili hostující Švrčina s Dvořákem vůbec úvodní deblový set proti Kupilíkovi s Alexou a potupného kanára odvrátili až za stavu 0:9. Ani další dva sety se hlubockým nedařilo a snadno podlehli 0:3. Zato Soucha s Jabůrkem snadno 3:0 vyhráli, a tak po úvodních čtyřhrách byl stav utkání 1:1

Domácí rychle odskočili na 3:1, když Kupilík si poradil snadno s Dvořákem 3:0 a stejným výsledkem dopadl i zápas mezi Alexou a Švrčinou. První divizní bod v kariéře vybojoval Jabůrek proti Pučéglovi (a byl na něj patřičně hrdý :-D ) a snížil tak na 2:3 z pohledu hostů. Domácím dvoubodové vedení vrátil Soldát, který přehrál Souchu.

Za stavu 4:2 nastoupil Alexa proti Dvořákovi, hostující hráč se držel vždy jen do stavu 6:6, a tak Alexa bez problémů přidal pátý domácí bod. Na 5:3 snížil Švrčina proti Pučéglovi a potvrdil tak, že se mu na tohoto hráče daří. Šestý bod přidal Soldát proti Jabůrkovi, kterému rychlá hra bechyňského hráče vůbec neseděla. Blízko snížení měl Soucha, proti Kupilíkovi, bohužel nevyužil za stavu 2:1 a 10:8 dva mečboly. A když Kupilík odvrátil další dva v pátém setu a zápas dovedl nakonec do vítězného konce, nevypadalo to s týmem Hluboké vůbec dobře. Stav utkání 7:3.

O tom, že všechny body zůstanou v Bechyni, rozhodla třetí kola singlů. Hosté urvali body pouze přes Pučégla, kterého dokázal porazit i Dvořák, sníženo na 7:4. To bylo ale ze strany hostů vše. Soldát dokázal v pátém setu přetlačit Švrčinu, Kupilík neměl problém s Jabůrkem, porazil ho 3:0. V dramatickém zápase „travařů“ nakonec uspěl Alexa proti Souchovi a po výhře 3:2 upravil stav utkání na konečných 10:4 pro hráče z Bechyně.

Body domácí: Alexa, Kupilík a Soldát po 3, debl

Body hosté: Dvořák, Švrčina a Jabůrek po 1, debl

MD

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode