Divize 4. kolo Blatná "A"-Hluboká "A" 9:9

16.10.2016 16:14

V neděli dopoledne odcestovali hráči z podzámčí až do daleké Blatné, kde je čekal doposud plně bodující „A“ tým. Domácí nastoupili v oslabené sestavě, tradiční opory Černého a Vavřince doplnil Ounický a Kostner. Hlubočtí přivezli Švrčinu, Souchu, Dvořáka a Hornycha, který nahradil Jabůrka.

Hosté tušili šanci na úspěch, nicméně hned po úvodních čtyřhrách rychle vystřízlivěli. Dvořák se Švrčinou opět nezachytili úvodní set a do zápasu se už nevrátili. Nedokázali se vypořádat s materiálem Kostnera, po kterém Vavřinec neomylně „uklízel“. První letošní porážku v deblu si připsal také Soucha, který s Hornychem nestačili na Černého s Ounickým, stav utkání 2:0 pro domácí.

Do úvodních singlů nastoupil Švrčina proti Vavřincovi a podlehl ve třech setech. Snížení na 3:1 zajistil Dvořák proti Ounickému, bohužel Soucha podlehl Kostnerovi a stav byl rychle 4:1 pro domácí. Potom nastoupila domácí jednička Černý proti Hornychovi. A byl to krásný zápas, Hornych Černého překvapil a po vynikajícím výkonu připsal nečekaný druhý bod na stranu hostů. Stav 4:2 pro domácí.

Ve druhém kole dvouher Švrčina po výhře 3:1 na Ounickým snížil na 3:4 z pohledu hostů. Smírný stav zajistil Dvořák po upracované výhře v pěti setech proti  „travařovi“ Kostnerovi. Domácí vrátil do vedení Černý, který si spravil chuť po nevydařeném zápase (proti Hornychovi) se Souchou, kterého porazil 3:0. Ale hosté měli žolíka v podobě Hornycha, který vyrovnal proti dvojce domácího týmu, Vavřincovi, přehrál ho ve čtyřech setech a držel hosty nad vodou. Stav utkání 5:5.

Švrčina dostal dokonce vedení na stranu Hluboké, dokázal se vyrovnat s nepříjemnou hrou Kostnera po výhře 3:1 na sety poslal Hlubokou do vedení 6:5.  Vyrovnání zařídil Černý, který přehrál Dvořáka 3:1. Vedení 7:6 zařídil Vavřinec, přehrál Souchu 3:0. Naštěstí Hluboká přivezla bezchybného Hornycha, který porazil i Ounického v klidu 3:0 a srovnal stav na 7:7

Osmý bod domácích přidal Černý po výhře 3:1 na Švrčinou. Hosté se ještě nevzdávali, Dvořák sice nezachytil první dva sety s Vavřince, ve třetím zabojoval a v koncovce vydřel snížení. Zápas dospěl až do pátého setu, ve kterém měl více štěstí domácí hráč, který v pohledném zápase vy hrál 11:8 a tím zařídil, že domácí určitě neprohrají. Stav utkání 9:7. Desátý rozhodující bod mohl přidat Ounický. V souboji dosud nevyhrávajících hráčů naštěstí uspěl hostující Soucha, stav utkání 9:8. A tak se mohl o svůj první čtyřbodový zápis v divizi poprat hlubocký Hornych. A dokázal to! Po výhře 3:1 nad Kostnerem upravil na konečných 9:9.

Body domácí: Černý a Vavřinec po 3, Kostner 1, debly

Body hosté: Hornych 4, Švrčina a Dvořák po 2, Soucha 1

MD

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode