Divize 3. kolo Třeboň-Hluboká 6:10

13.10.2018 23:28

K prvnímu venkovnímu utkání cestovali hlubočtí do Třeboně, kde na ně čekala předpokládaná sestava v čele s Jarešem, Petráskem, Peškem a Paškem. Hluboká měla trochu problém sehnat na sobotní utkání čtvrtého hráče, vše zachránil Martin Duspiva, který doplnil Švrčinu, Dvořáka a Hornycha. A především díky jeho bodům se hosté domů nevraceli s prázdnou.

Po úvodních deblech byl stav nerozhodný, Pašek s Peškem nestačili na Dvořáka se Švrčinou a na druhém stole Petrásek s Jarešem přehráli Hornycha s Duspivou.

Do vedení hosty dostal Dvořák, který přehrál Paška, domácí hned kontrovali, když Jareš porazil Švrčinu. Domácí šli pak poprvé do vedení, když Pešek zvítězil nad Hornychem. Naštěstí Duspiva předvedl výborný výkon a porazil domácí jedničku Petráska a tím srovnal na 3:3.

Druhé kolo singlů rozhodlo. Všechny čtyři utkání totiž hráči z Hluboké vyhráli. Dvořák poprvé v kariéře porazil levorukého Jareše, Švrčina přehrál Peška, Hornych Petráska a Duspiva Paška. Z pohledu domácích byl tak stav 3:7.

Domácí snížili zásluhou Peška, který hladce porazil Dvořáka, hostující Švrčina pak v pěti setech přehrál tápajícího Petráska. Devátý bod přidal Hornych výhrou nad Paškem. Na 5:9 upravil těsnou výhrou Jareš nad Duspivou. A tak se desátý bod čekal od Dvořáka, který měl už Petráska na lopatě. Odevzdaný soupeř za stavu 1:2 na sety a 1:5 už jen míčky nahazoval. Dvořák ale nabídky trestuhodně nevyužil, začal panikařit. Výsledkem byl obrat a snížení na 6:9. A tak tečku utkání udělala až výhra Švrčiny nad Paškem. Cenné to body, hned zítra pojedou hlubočtí do Studené.

Body domácí: Jareš, Pešek po 2, Petrásek 1, debl

Body hosté: Švrčina 3, Duspiva, Hornych a Dvořák po 2, debl

MD

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode