Divize 4. kolo Studená B-Hluboká 10:6

14.10.2018 20:30

V neděli místo oběda cestovali hráči z Hluboké až do Studené. Opět chyběl čtvrtý hráč ze základní sestavy, a tak byl povolán Vojta. Domácí nasadili mladíky Šindeláře, Ondráčka, Mastného ml., které doplnil Maňhal.

Po úvodních deblech byl stav vyrovnaný, Hornych s Vojtou podlehli Maňhalovi s Mastným a na druhém stole sehráli obrovskou a především vítěznou pětisetovou bitvu Dvořák se Švrčinou proti Šindelářovi s Ondráčkem.

Podobnou bitvu, tentokráte se šťastným koncem pro domácího hráče sehrál hned v prvním kole singlu Ondráček s Dvořákem. Dvořák nevyužil ve čtvrtém setu 2 mečboly, a tak byl v pátém setu potrestán. Naštěstí v souběžně hraném zápase přehrál Švrčina Mastného. Hornych pak po výhře 3:1 nad Maňhalem dostal Hlubokou do vedení. Domácí kontrovali výhrou šindeláře na Vojtou.

Hosté odskočili z pohledu domácích na 3:5, to když Mastný nestačil na Dvořáka a Maňhal na Švrčinu. Bohužel to bylo poslední vedení hostů v utkání, domácí hned srovnali zásluhou Šindeláře a Ondráčka, kteří přehráli Hornycha, resp. Vojtu.

Třetí kolo singlů rozhodlo o osudu utkání. Dvořák nenašel recept na Maňhala ani napočtvrté (zřejmě již psychický blok), na 7:5 pro domácí upravil Šindelář výhrou nad Švrčinou. Poslední jiskřičku naděje zažehl Hornych, který po pěkném výkonu přehrál Ondráčka. Mastný pak porazil Vojtu a upravil tak stav na 8:6.

Devátý bod přidal Šindelář výhrou nad Dvořákem a utkání dohrál Ondráček, který nedal šanci Švrčinovi, hosté tak poprvé v sezóně padli. Teď je čeká šňůra čtyř domácích utkání v řadě, tak snad se podaří přidat další důležité výhry. Hned v pátek 19.10. k tomu budou mít příležitost v utkání s Orlem.

Body domácí: Šindelář 4, Ondráček 3, Mastný a Maňhal po 1, debl

Body hosté: Hornych, Švrčina po 2, Dvořák 1, debl

MD

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode