Divize 5. kolo Hluboká-Orel 10:5

19.10.2018 23:30

Čtyřzápasovou šňůru domácích utkání začala Hluboká s Orlem. Utkání se krylo s utkáním B týmu, a tak nebylo jednoduché poskládat nominace, navíc David Smažík onemocněl, Jiří Hornych laboroval s rukou, a tak přišlo vhod zajištěné hlídání dětí hráče Rychlíka, který na poslední chvíli doplnil Dvořáka, Švrčinu a Souchu. Hosté z Budějovic přijeli taktéž v neúplné sestavě se Štědrým, Vlkem, Kubou a Bromem.

Již popáté byl stav po úvodních čtyřhrách 1:1. Soucha s Rychlíkem nestačili na Štědrého s Bromem. Za Hlubokou srovnávali Dvořák se Švrčinou po výhře nad Kubou s Vlkem.

Podruhé a naposled poslal do vedené hosty Štědrý, který přehrál Souchu. Letošní premiéru oslavil výhrou Rychlík nad Vlkem. Švrčina ve třech setech přhrál materialistu kubu a Dvořák si oradil s Bromem.  Stav po prvním kole singlů 4:2 pro domácí.

Druhé kolo odstartoval pětisetovou prohrou Rychlík se Štědrým. Dvoubodové vedení vrátil na Hlubokou Švrčina, který opět neztratil ani set s Vlkem. Dvořák nedal šanci Kubovi a na 7:3 zvyšoval Soucha výhrou nad Bromem.

Švrčina pak úplně odpadl po vyhraném setu se Štědrým a podlehl mu ve čtyřech setech. Na 8:4 zvýšil Dvořák po výhře nad trápícím se Vlkem. Devátý bod přidal v souboji materialistů Soucha po výhře 3:1 nad Kubou. Hosté ještě odpověděli v podobě výhry Broma nad domácím nervákem Rychlíkem ;-).

Poslední rundu zahájili Dvořák se Štědrým a byla to pětisetová bitva, ve které měl nakonec navrch domácí hráč, který předvedl po delší době bojovný výkon a po zásluze odešel tento večer neporažen. Mezitím se ještě stačily odehrát 2 zápasy, které již neměly na výhru domácích v poměru 10:5, vliv. Soucha nestačil na Vlka a Rychlík po odvráceném mečbolu otočil zápas ve svůj prospěch proti Kubovi.

V dalším kole přijede opět v pátek 26.10. exligový soupeř Sokol České Budějovice v čele s matadory Jandou a Bakalářem.

Body domácí: Dvořák 4, Švrčina a Soucha 2, Rychlík 1, debl

Body hosté: Štědrý 3, Brom 1, debl

MD

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode