Hráčské změny pro sezónu 2015-2016, ambice družstev

20.09.2015 13:06

Před novou sezónou došlo k některým změnám v hráčských kádrech jednotlivých družstev.
Hlubokou opustil Jakub Sassmann, který se vrací na Orel ČB.
Jako volný hráč přišel ze Sokolu ČB Jan Jabůrek, který bude příležitostně pomáhat v soutěžích RP II a RP I. Především by měl být základním členem v KP.

Divizní soupiska oproti loňsko nedosáhla výraznějších změn. Základ družstva Böhm F., Soucha, Švrčina a Böhm P.) zůstává stejný jako v loňské sezóně. Na střídavý start získala Hluboká z Pedagogu ČB nadějného mladíka, již ostříleného 3. ligou, Filipa Kortuse. Uvidíme kolik toho zvládne vytížený hráč (figuruje na soupisce 2. ligy za Pedagog, dále na střídavý start ve 3. lize ve Strakonicích a na základu mateřského klubu v KS) za Hlubokou odehrát. Hluboká by ráda navázala na loňské 3. místo a ráda by atakovala horní příčky tabulky.

 

Krajský přebor se rozdělil na 2 skupiny po 10 týmech. Hluboká by něměla mít sestupové starosti. Bude záležet, jak často budou muset hráči základu Dvořák, Hornych, Duspiva nastupovat v Divizi  a jak se chytí nový hráč Jabůrek.

 

Družstvo "C" má pro RPI relativně silnou soupisku (Valenta, Zima, Tischler, Burda), tak uvidíme, kam až v soutěži dokráčí. Nastoupit jako žolík může také Jabůrek....

 

Družstvo "D" vyhlásilo boj o záchranu. Základ družstva tvoří Palivec, Pečenka, Trávníček a Vichérek. Své si určitě odehraje také mladík Sigmund a v případě nouze vypomůže Jabůrek.

MD

 

 

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode