Krajské soutěže v sezóně 2015-2016

08.06.2015 22:07

V sobotu 6. června se uskutečnila v českobudějovické restauraci Juvel Valná hromada krajského svazu stolního tenisu, která přinesla nové stanovy, zvolení nového předsedy nebo změnu systému krajských soutěží. Zúčastnilo se 42 delegátů, kteří jednomyslně přijali nové stanovy. Následně se volil předseda, po dlouholetém působení se již rozhodl nekandidovat Jan Bauer, kterého nahradil jediný kandidát Pavel Hložek. Do výkonného výboru byli následně zvoleni Michal Vávra, Radek Húska, Martin Duspiva, Pavel Kortus ml., Pavel Mleziva a Josef Jungvirt. Volby proběhly také do revizní komise, zvoleni byli Martin Dvořák, Pavel Pučégl a Jiří Hronek

Rozhodlo se také o systému krajských soutěží od sezony 2015/16. Dvize zůstane nezměněna, tzn., že jí bude hrát 12 účastníků. Nově se budou hrát dva krajské přebory, v každé skupině bude deset držstev. Zůstávají tři krajské soutěže, které budou rovněž po deseti týmech. V těsném hlasování o tomto návrhu rozhodl jediný hlas, změny byly provedeny s myšlenkou úspor klubů za náklady na cestování. V krajských soutěžích tak přibudou dva týmy, ze kterých okresů budou, to se rozhodne podle zájmu buď po domluvě nebo kvalifikací.

V diskuzi byly i míčky na novou sezonu. Přítomní se vcelku jednoznačně shodli na tom, že se kluby mohou rozhodnout, jestli budou hrát s celuloidovými míčky nebo přejdou na ty plastové.

MD

Kontakt

Sokol Hluboká nad Vltavou

pinechluboka@email.cz

Podskalí 394
373 41 Hluboká nad Vltavou

Zdeněk Palivec
+420 775 623 605

Vyhledávání

© Copyright 2009 l Všechna práva vyhrazena by Martin Dvořák

Vytvořeno službou Webnode